Vanwege de coronacrisis zijn wij tot nader orde gesloten. Bekijk onze Facebookpagina voor verdere updates.

Over Ons

Missie

Wij staan voor sociaal en duurzaam ondernemen. Voor ons betekent dit dat wij een organisatie zijn waarin mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze mensen begeleiden wij naar een duurzame inzetbaarheid.

In onze organisatie is iedereen gelijk:
Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Wij halen het mogelijke uit het onmogelijke voor mens en product. Wij leven en werken vanuit ons harT; wij zijn eerlijk, open en rechtvaardig. Wij leveren kwaliteit aan onze klanten en gaan voor 100% tevredenheid. Wij maken van service een belevenis.

Visie

Iedereen verdiend een kans op de arbeidsmarkt. Daarom willen wij zo veel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen en begeleiden naar een duurzame inzetbaarheid. Wij willen de komende jaren onze voorbeeldfunctie van sociaal-duurzaam ondernemen voor collega ondernemers meer inhoud geven, zodat ook zij arbeidsplaatsen beschikbaar gaan stellen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij willen groeien naar een organisatie waar andere ondernemers hun werkaanbod kunnen afgeven waardoor wij ze ontlasten en gelijktijdig meer mensen een kans kunnen bieden.

Wij willen duurzaam ondernemen integreren in onze sociale onderneming. Een inspiratiebron zijn voor mensen om hun mooiste leven te leven.

Ons merk is ons werk.
Wij willen aan onze klanten laten zien dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kwalitatief goede dienst kunnen leveren, waardoor onze klanten onze ambassadeurs worden.

Onze kernwaarden zijn: samen, sociaal en duurzaam ondernemen.

Een bijdrage leveren om de wereld een stukje mooier te maken en te verduurzamen voor onze kinderen en hun kinderen.

Wie wij zijn

Samen Sterk naar Werk; het mogelijke uit het onmogelijke halen. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer over Samen Sterk naar Werk.

Contact

Heeft u nog vragen, of wilt u gewoon eens langskomen?

  • Nevadadreef 66, Utrecht

  • 030-2627599

Werken bij

Wij denken in talenten en mogelijkheden. Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt, zoek je naar ondersteuning en wil je onderdeel van Samen Sterk naar Werk uitmaken? Neem dan contact met ons op

Werken met

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werken daarbij samen met bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten. Wilt u maatschappelijk ondernemen met ons? Neem dan contact met ons op.