s Samen Sterk Naar Werk | Vrienden Van

Vanwege de coronacrisis zijn wij tot nader orde gesloten. Bekijk onze Facebookpagina voor verdere updates.

Vrienden van

Het werk van Samen Sterk naar Werk wordt ondersteund door een uitgebreid netwerk van intensief betrokken mensen en bedrijven. Hieronder het overzicht van mensen en bedrijven die Samen Sterk naar Werk een warm hart toedragen. Allen hartelijk dank hiervoor!

Wilt u vriend worden van Samen Sterk naar Werk? U kunt al een groot verschil maken voor personen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt door een kleine financiële bijdrage te leveren. Als bedrijf, stichting of organisatie kunt u Samen Sterk voor Werk steunen door middel van een financiële bijdrage, ofwel producten of diensten leveren.

Neem voor vragen contact met ons op.

Pixel Works

Richt zich op kwaliteit voor iedereen. "Zowel de kleine als grote ondernemer moet een goed ogende en vooral goed werkende website hebben."
Timo van Wijk - Pixel Works

Pixel Works

Wie wij zijn

Samen Sterk naar Werk; het mogelijke uit het onmogelijke halen. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Meer over Samen Sterk naar Werk.

Contact

Heeft u nog vragen, of wilt u gewoon eens langskomen?

  • Nevadadreef 66, Utrecht

  • 030-2627599

Werken bij

Wij denken in talenten en mogelijkheden. Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt, zoek je naar ondersteuning en wil je onderdeel van Samen Sterk naar Werk uitmaken? Neem dan contact met ons op

Werken met

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werken daarbij samen met bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeenten. Wilt u maatschappelijk ondernemen met ons? Neem dan contact met ons op.